Beoordelingen van Rabs Ribs Hoofddorp

Recente recensies van Rabs Ribs Hoofddorp

5 sterren na 38 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima die regeling van bestellen , altijd vlgs de afspraak klaar , De Spareribs overheerlijk. Wel vind ik de bijproducten wat magertjes en mag wel wat gezonder b.v. slamix . Die koolsalade sla ik ook altijd af . maar ja is een smaak kwestie he .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte bereiding, zalig van smaak. Leuk om een keer op te halen, zo zag ik de lap Arie voor het eerst en hoe de ribs op de houtbbq zijn bereid

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs, kwamen makkelijk van het bot en waren heerlijk gemarineerd, kortom zalig. Enigste puntje was dat de portie wel wat meer had gemogen maar dat lag meer aan m’n eigen trek. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen. Ik raad Rabs aan. Leuk dat de chef zelf kwam trouwens. Complimenten

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Ribs en goede patat. Echt een aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede spareribs, kwamen makkelijk van het bot. Goed gemarineerd. Ook precies op de afgesproken tijd. Enigste puntje was dat ze wel wat warmer hadden gekund. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al paar keer eten opgehaald altijd gezellig en zeer goed eten.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was mooi op tijd. Smaak was goed. Alleen de mayo en de sausjes ontbraken Verder alles naar volle tevredenheid .

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker de spare ribs en stokbroodje.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk mals en hadden de lekkere rooksmaak van de barbecue. De cheeseburger was ook niet te versmaden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs Vlees valt zo van het bod

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit en het eten was lekker

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net toen ik dacht dat de ribs niet beter konden, introduceerde ze de spicy variant! Weer een verslaving waar ik moeilijk nee tegen zeg.. wat lekker!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een tijdje op zoek naar goede ribs om te laten bezorgen (of af te halen). Beste tot nu toe! Goede bijgerechten. Temperatuur goed bij bezorging. Niet slap of flauw. Top.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en we zijn aangenaam verrast. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de smaak van de ribs echt super lekker, ook waren ze heerlijk mals en met een heerlijke bbq smaak. Maar voor mij zat er teveel vet aan, wat ik niet zo lekker vond. Dat was jammer van de lekkere smaak

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker, beetje jammer was alleen dat de bestelling was omgedraaid, maar zeker lekker gegeten!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 1 vergissing van mijn kant en 1 van hun kant, super service ontvangen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

de spare ribs waren heerlijk zeker voor herhaling vatbaar, bedankt

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spare ribs

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder saus op de ribs! Wel klein bakje mac and cheese voor 3 euro. Voorde rest prima!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de 1ste keer maar zeker niet de laatste Smaak (licht rokerig) was perfect vlees viel van de botjes af en ook de bij gerechten vielen goed in de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren lekker mals en de levering was stipt op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat e4 tegenwoordig geen rouwkorst meer bij zit maar wel een lekkere kruiden over de maïs heen gedaan

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse en smakelijke spareribs zeker voor herhaling vatbaar bezorging was op tijd en netjes goede service

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was van prima kwaliteit en de bezorging stipt op de gevraagde tijd wat kan je nog meer willen, wij zeggen hou deze standaard vast en een compliment van ons, zeker tot een volgend keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribs.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De bezorging verliep vlot, erg vriendelijke bezorger. Eten was goed vooral de ‘gewone’ ribs waren lekker.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen en keurig op tijd bezorgd! De spareribs waren wat weinig, maar de maaltijd was compleet. De mailing liep achter de werkelijkheid aan.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke dikke ribs, perfect gegaard. Bezorging op tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en was weer heerlijk. Het eten is goed en lekker en de bezorging was snel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel graag bij jullie ik ben gek op jullie spare ribs en mijn vriend op jullie chicken burger de bezorging is ook heel goed netjes en optijd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten netjes op aangeven tijd bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Burger ooit. Heerlijk Juicy en lekkere bijgerechten. Levering kwam precies op afgesproken tijdstip. TOP service. Een aanwinst voor Hoofddorp

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !! Spicy cheeseburger , vega burger , ribs . Het is allemaal even lekker. En op de afgesproken tijd thuis bezorgd. Een echte aanrader !!