Beoordelingen van Rabs Ribs Hoofddorp

Recente recensies van Rabs Ribs Hoofddorp

5 sterren na 89 reviews

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kalfsspareribs gehad met een grote zak lekker goudbruin gebakken frieten. Ik ben normaliter niet zo'n fan van de dikke vlaamse frieten, maar deze waren heerlijk gebakken. Wel vrij zout trouwens, maar wij zitten daar niet zo mee. De uienringen waren ook lekker! Ik zou er wel los een lekkere salade bij willen kunnen bestellen eigenlijk... die mis ik een beetje in de lijst. een salade zonder uien... of een koolsalade zonder rozijnen ;-) zou het NOG lekkerder maken voor mij :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top spare ribs

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Best spare-ribs in town en andere towns.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Waren weer lekkere ribs en hamburger. Vriendelijke mensen

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan alle concurrenten! Goede porties, netjes op tijd bezorgd maar vooral super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ga zo door zeg ik het voort👍

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de patat mag wel iets minder zout. Verder geen op of aanmerkingen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gerechten, compleet en echt waar voor je geld. Als klap op de vuurpijl nog de cheesecake als toetje genomen, wat een genot. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, ga zo door jongens.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Prima kwaliteit voor een prima prijs. We bestellen zeker vaker.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!! Keurig op tijd Prima temperatuur van het eten Heerlijk malse spareribs, original en spicy. De sauzen ook super lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een paar keer hier besteld. Was weer heerlijk echt een aanrader.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren niet erg warm, dat vonden wel jammer. Maar voor de rest smaakte alles prima. De spareribs waren wel spicy!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kipsateh menu was heerlijk en vooral goed heet. De beefburger was ook erg smakelijk. Lekker vlees met goede smaak alleen niet heet maar warm. Waarschijnlijk door het kartonnen doosje. De rest zat in allemaal thermo dozen. Miscchien een iedee dit ook voor de beefburger te rgelen. Maar al met al bestellen we hier nog zeker vaker

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier afgehaald. Kwaliteit was goed alleen spare ribs waren koud. Denk dat het komt toen wij bestelde gaven wij aan afhaaltijd 18.50, daarna kregen wij een bevestiging waarin stond 19.10. We waren er om 19.00 uur toen stond het al klaar denk dat het dus al 10 minuten klaar stond. Maar waren desondanks erg lekker. Cheeseburger ook.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Enthousiast geworden door positieve ervaringen van anderen en die kan ik nu zelf beamen. Spare ribs heerlijk, mals vlees, smakelijke sausjes; compleet, zeker geen zuinige porties, toppertje. Op de bbq-grill bereid, gezien tijdens afhalen, aardige bediening, echt een heule dikke prima. Ik vrees dat dit voor herhaling vatbaar is 😋 Keep it up Rab 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrlekkerrr!!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zondag voor het eerst spareribs besteld. Met een woord Heerlijk. Smaak erg goed original ribs zoet van smaak. Ik zeg voor herhaling vatbaar 👊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder complete en goede portie (500 gram is ook echt ruim 500 gram). Kwam heet aan en smaakte verrukkelijk. Spaarpunten zijn welkom, dank daarvoor erg attent!! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kalfsribs als ‘normale’ ribs waren mals en goed op smaak. Bezorging ruim voor de aangekondigde tijd. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een burger menu, saté menu en een kilo ribs. Alle drie waren weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke dubbele burgers en lekkere Vlaamse frieten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer ruime porties! Top en zeker voor herhaling vatbaar

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,weer heerlijk gegeten. Een echte aanrader

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kalfsribs super lekker en mals 👌🏽

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de sate’s koud wel apart want de patat was wel warm. Dus lag niet aan de bezorging. Smaak wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed waren alleen een portie patat vergeten wat ik extra besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond dit keer de spareribs wat "zoetig" smaken , vlgde keer maar pittig aanklikken Verder goed verzorgd en prettige bediening/contact .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs zijn lekker mals Cheeseburger lekker en goed vlees De locatie is lastig te vinden zit namelijk bij fc uno een reclame vlag of een bord aan de weg zal een verbetering zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk portie ribs weer gehad! Voor een lekker prijsje.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was lekker . Gebeurt niet zo vaak bij bezorgen. Netjes verpakt. Bestellen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribbs hadden warmer gemogen,waren ondank lauw wel lekker ,de patat was helaas bijna koud.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend; Kalfribs waren op de goede temperatuur, zalig van structuur en vielen van het bos af, precies op smaak (frites en maïskolf waren ook heerlijk) Kortom: dank jullie wel

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Meerdere keren besteld bij Rabs ribs en tot nu toe altijd goed. Zeer lekkere, sappige ribs

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs as usual, top!!!! Jammer dat de mac n cheese uit het spareribs menu is....:-(

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs en de fried chicken burger waren top, maar de saté was heel erg droog en heb ik ook niet helemaal opgegeten. Dit was de 2de keer dat we besteld hebben en de algemene indruk is goed. Deze keer een minpuntje voor de saté, maar zal ons waarschijnlijk niet weerhouden om nog een keer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kalfsribs waren heerlijk van smaak en super mals!! Jammer dat de bezorging 20 minuten later was en we 700 gr ipv 1000 gr ribs kregen...

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima die regeling van bestellen , altijd vlgs de afspraak klaar , De Spareribs overheerlijk. Wel vind ik de bijproducten wat magertjes en mag wel wat gezonder b.v. slamix . Die koolsalade sla ik ook altijd af . maar ja is een smaak kwestie he .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte bereiding, zalig van smaak. Leuk om een keer op te halen, zo zag ik de lap Arie voor het eerst en hoe de ribs op de houtbbq zijn bereid

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs, kwamen makkelijk van het bot en waren heerlijk gemarineerd, kortom zalig. Enigste puntje was dat de portie wel wat meer had gemogen maar dat lag meer aan m’n eigen trek. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen. Ik raad Rabs aan. Leuk dat de chef zelf kwam trouwens. Complimenten

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Ribs en goede patat. Echt een aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede spareribs, kwamen makkelijk van het bot. Goed gemarineerd. Ook precies op de afgesproken tijd. Enigste puntje was dat ze wel wat warmer hadden gekund. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al paar keer eten opgehaald altijd gezellig en zeer goed eten.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was mooi op tijd. Smaak was goed. Alleen de mayo en de sausjes ontbraken Verder alles naar volle tevredenheid .

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker de spare ribs en stokbroodje.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk mals en hadden de lekkere rooksmaak van de barbecue. De cheeseburger was ook niet te versmaden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs Vlees valt zo van het bod

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit en het eten was lekker

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net toen ik dacht dat de ribs niet beter konden, introduceerde ze de spicy variant! Weer een verslaving waar ik moeilijk nee tegen zeg.. wat lekker!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een tijdje op zoek naar goede ribs om te laten bezorgen (of af te halen). Beste tot nu toe! Goede bijgerechten. Temperatuur goed bij bezorging. Niet slap of flauw. Top.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en we zijn aangenaam verrast. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de smaak van de ribs echt super lekker, ook waren ze heerlijk mals en met een heerlijke bbq smaak. Maar voor mij zat er teveel vet aan, wat ik niet zo lekker vond. Dat was jammer van de lekkere smaak

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker, beetje jammer was alleen dat de bestelling was omgedraaid, maar zeker lekker gegeten!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 1 vergissing van mijn kant en 1 van hun kant, super service ontvangen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

de spare ribs waren heerlijk zeker voor herhaling vatbaar, bedankt

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spare ribs

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder saus op de ribs! Wel klein bakje mac and cheese voor 3 euro. Voorde rest prima!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de 1ste keer maar zeker niet de laatste Smaak (licht rokerig) was perfect vlees viel van de botjes af en ook de bij gerechten vielen goed in de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren lekker mals en de levering was stipt op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat e4 tegenwoordig geen rouwkorst meer bij zit maar wel een lekkere kruiden over de maïs heen gedaan

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse en smakelijke spareribs zeker voor herhaling vatbaar bezorging was op tijd en netjes goede service

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was van prima kwaliteit en de bezorging stipt op de gevraagde tijd wat kan je nog meer willen, wij zeggen hou deze standaard vast en een compliment van ons, zeker tot een volgend keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribs.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De bezorging verliep vlot, erg vriendelijke bezorger. Eten was goed vooral de ‘gewone’ ribs waren lekker.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen en keurig op tijd bezorgd! De spareribs waren wat weinig, maar de maaltijd was compleet. De mailing liep achter de werkelijkheid aan.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke dikke ribs, perfect gegaard. Bezorging op tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en was weer heerlijk. Het eten is goed en lekker en de bezorging was snel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel graag bij jullie ik ben gek op jullie spare ribs en mijn vriend op jullie chicken burger de bezorging is ook heel goed netjes en optijd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten netjes op aangeven tijd bezorgd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Burger ooit. Heerlijk Juicy en lekkere bijgerechten. Levering kwam precies op afgesproken tijdstip. TOP service. Een aanwinst voor Hoofddorp

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !! Spicy cheeseburger , vega burger , ribs . Het is allemaal even lekker. En op de afgesproken tijd thuis bezorgd. Een echte aanrader !!