Rabs Ribs

Discover a new level of taste

Inmiddels is chef Rab beland in de Haarlemmermeer.

Hier blaast hij nieuw leven in een recept die hij al in 1998 als jonge chef heeft ontwikkelt.

 

Rabs Ribs worden langzaam gegaard in een speciaal ontwikkelde marinade, om deze marinade te ontwikkelen heeft chef Rab invloeden die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan  toegevoegd, zo vindt je eigenschappen van zijn vaders Amsterdamse manier van koken, de Texaanse manier van grillen die hij van zijn Amerikaanse vrienden heeft geleerd en uiteraard de exotische kruiden in de marinade uit zijn tijd in Suriname.

 

De ribs worden vervolgens gegrild op een kolenbarbecue waardoor de “smokey bite” helemaal tot zijn recht komt en het vlees bijna van het bot valt. Dit alles maakt excentrieke smaak van Rabs Ribs onweerstaanbaar.

Suriname

Met veel verbouwing en liefde groeide deze binnen de kortste keren uit tot een van de favoriete hotspots in het Surinaamse uitgaansleven. Bij Buitengewoon kon je bankhangen en chillen, lekker dineren maar ook feesten tot diep in de nacht.

Hier heeft hij op food gebied cassavefrieten met jalapeno mayonaise”, de Buitengewoon burger en de befaamde “Rabs Ribs” tot crowd favorites gemaakt.

Na 5 jaar met veel plezier te hebben gekookt was het tijd voor een nieuwe uitdaging in het leven en op culinair gebied.

Over rab

en his ribs

Delicious since 1998

Chef Rab (48) en inmiddels ruim 25 jaar horecaman. Als chef heeft hij diverse gerechten zich eigen gemaakt en hebben mensen over de hele wereld kunnen genieten van zijn smaaksensaties op het gebied van vlees en vis.

Na jaren de wereld over te hebben gereisd is hij neergestreken in Paramaribo, Suriname. In een van de oudste en mooiste straten van de binnenstad begon hij samen met zijn vrouw, in een 100 jarig pand “Buiten Gewoon”.

Rabs Ribs - Logo tekst wit.png

Wij grillen van dinsdag tot zondag!
Bestel Spare-ribs ,burgers ,sate ,steaksen meer vanaf
16:00 uur, afhalen of thuis bezorgd.

Je kunt vooraf bestellen!

Hungry?

Discover a new level of taste

Wij maken trots gebruik van de keuken

van voetbal vereniging UNO

Bennebroekerweg 600
2135 AA Hoofddorp, Nederland

Tel: 06-383 68 099
Email: rabsribs@gmail.com

© 2020 gemaakt door GGraphics.nl

Mobile version powered by Yorbizz.nl